Stucadoor Wormerveer

Bent u op zoek naar een ervaren stucadoorsbedrijf in de regio Wormerveer? Dan hoeft u niet langer te zoeken. U heeft immers het beste team gevonden. Q-Plast staat al jaren voor uitstekend stucwerk, zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouwprojecten en monumenten. Ons team van stucadoors is uitgerust met de beste materialen en op de hoogte van alle technieken omtrent het vak, waardoor wij elke klus tot een perfect einde brengen.

De beste stucadoor van Wormerveer belt u op 075-6122350!

Of maak gebruik van het offerteformulier

Onze kracht ligt in het ervaren team van stucadoors dat Q-Plast rijk is. De vele klussen die wij al succesvol hebben mogen doen voor zowel particulieren als aannemers in de regio Wormerveer en omstreken spreken voor zich. Uiteraard hebben wij een portfolio pagina ingericht waarop u een kleine selectie kunt bekijken van ons werk. Hiermee willen wij laten zien waar onze stucadoors toe in staat zijn, en waar u wellicht leuke nieuwe ideeën van op kunt doen. Uiteraard is ons ervaren team van stucadoors ook in staat om tijdens een gesprek met de nodige suggesties te komen. Zo combineren wij uw wensen met onze expertise voor een persoonlijk resultaat.

Kortom, heeft u een ervaren stucadoorsbedrijf nodig? Dan is Q-Plast is graag van dienst. Laat u informeren over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina, of bel ons op 075-6122350.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast: stucadoor voor Wormerveer

Met een betonnen aanrechtblad heeft u de mogelijkheid om een industriële en robuuste uitstraling in uw keuken te creëren. We brengen de betonstuc aan op watervast multiplex of plaatsen de betonstuc over het huidige aanrechtblad. Een betonnen aanrechtblad is slijtvast, onderhoudsarm en beschikbaar in 68 kleuren. Door het lichte multiplex is een betonnen aanrechtblad niet veel zwaarder dan een werkblad van composiet of graniet.

Wilt u weten wat een betonnen aanrechtblad kost? Vraag gratis een offerte aan.

Stucadoor Wormerveer Stucadoor Wormerveer Stucadoor Wormerveer Stucadoor Wormerveer

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl