Stucadoor Uitgeest

Bij stucadoorsbedrijf Q-Plast bent u aan het juiste adres voor stucwerk van hoge kwaliteit met een uitstekende afwerking. Dat gezegd hebbende laten wij ons stucwerk graag voor ons spreken. In Uitgeest, Assum en de rest van de regio zijn onze stucadoors regelmatig aan het werk voor particulieren in een verbouwing van de woning of bedrijfspand. Maar ook aannemers kunnen bij ons terecht voor een nieuwbouwproject. Wat ons onderscheidt van de rest? Het resultaat.

Q-Plast, dé stucadoor van Uitgeest en omstreken belt u op 075-6122350!

Of maak gebruik van het offerteformulier

Door de jaren heeft ons team van stucadoors al vele verschillende opdrachten mogen uitvoeren. De ervaring die hierdoor is opgedaan uit zich in het advies dat wij u kunnen geven over de mogelijkheden. Uw wensen komen tijdens het gesprek ook zeker aan bod en dit wordt dan ook zo goed mogelijk meegenomen in het plan. Hierdoor leveren wij niet alleen een technisch perfect stucwerk af, ook zult u zeer tevreden zijn.

Op de portfolio pagina staan enkele van onze werkzaamheden gepresenteerd. Er zijn namelijk vele mogelijkheden met stucwerk, enkele waar u misschien nog niet aan had gedacht. Onze stucadoors zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en alle vormen van stucwerk.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte voor uw woning of bedrijfspand? Voor deze en andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Via onze website kunt u gemakkelijk het contactformulier invullen. Daarnaast kunt ons altijd bellen voor een afspraak met de stucadoors van Q-Plast op 075-6122350.

Betonnen aanrechtbladen

Naast vloer- en wandafwerking met betonlook maken we ook betonnen aanrechtbladen. Een betonnen aanrechtblad is gemaakt van Beton Ciré en wordt op watervast multiplex aangebracht. Daarnaast is het mogelijk om een betonnen aanrechtblad over uw bestaande aanrechtblad te plaatsen. Laat een betonnen aanrechtblad plaatsen in uw woning in Uitgeest:

  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • In ruim 68 kleuren leverbaar
  • Vloeistofdicht
  • Hittebestendig
Stucadoor Uitgeest Stucadoor Uitgeest Stucadoor Uitgeest Stucadoor Uitgeest

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl