Stucadoor Purmerend

In en rondom Purmerend is stucadoorsbedrijf Q-Plast dé expert als het gaat om professioneel sierpleisterwerk aan zowel bestaande woningen, als wel nieuwbouw. Wij brengen vakwerk aan tegen een vriendelijke prijs.

Stucadoor Purmerend: sierpleisterwerk vanaf €13,-

Glad pleisterwerk is het klassieke werk van de stucadoor. Muren en plafonds worden glad gestreken met pleisterwerk opgeleverd.
Spachtelputz laat een korrelige structuur achter op de wanden. Deze populaire sierpliester kan in verschillende kleuren geleverd worden.
Ook de buitengevel krijgt weer een frisse uitstraling door stucwerk. Voor de buitengevel gebruiken wij een specialeweersbestendige stucsoort.
Pandomo is cementgebonden stuc. Het exclusieve product heeft een glanzende steenachtige uitstraling.
Onze stucadoors kunnen betonlook meubelen volledig op maat maken. Deze meubels hebben een strakke industriële uitstraling.
Mortex Color is een waterdichte betonlook stucsoort. De uitstraling van Mortex Color maakt het ideaal om te combineren metbetonlook meubelen.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Q-Plast stucadoors in Purmerend:

Stucadoor met ervaring in heel purmerend

Van de Gors tot aan Molenkoog en van Weidevenne tot aan de Baanstee hebben onze stucadoors al menig bewoner van Purmerend mogen verblijden met een uitstekend staaltje stucwerk in het huis of bedrijfspand. Ons team heeft beschikking tot de beste materialen om het stucwerk van een prachtige en strakke afwerking te voorzien. Ook bij gebouwen met moeilijk bereikbare stukken zijn de stucadoors van Purmerend voorbereid dankzij onze rolsteigers.

Al jaren brengen onze stucadoors in Purmerend voldoening bij onze opdrachtgevers. In ons portfolio kunt u een blik werpen op onze stucwerkzaamheden. Wellicht ziet u daar nog meer mogelijkheden van stucwerk waar u zelf nog niet eens aan had gedacht. De ervaring die onze stucadoors met zich meebrengen maakt ons uw beste keuze. Onze stucadoors zijn bekend met alle vormen van stucwerk.

Q-plast beschikt over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van stucwerk

Om een industriële uitstraling in de keuken te creëren, is een betonnen aanrechtblad zeer populair. De robuuste betonlook zien we regelmatig terug in meubelen en vloer- en wandafwerking. De betonlook is ook te verwerken in uw keuken door de plaatsing van een betonnen aanrechtblad. Deze betonnen aanrechtbladen hebben maar weinig onderhoud nodig en zijn vloeistofdicht. Daardoor is een betonnen aanrechtblad gemakkelijk schoon te maken met een doekje. Laat een betonnen aanrechtblad aanbrengen in uw woning in Purmerend

Stucadoor Purmerend Stucadoor Purmerend Stucadoor Purmerend Stucadoor Purmerend

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl