Betonlook muur

Q-plast - Specialist in Pandomo betonlook

Steeds meer mensen maken de keuze voor een betonlook op de muur in Haarlem. Aan keuze voor wandafwerkingen ontbreekt het u inmiddels niet meer. Er zijn meerdere materialen en technieken die hiervoor kunnen worden toegepast. Toch is het zo dat steeds meer mensen de keuze maken voor betonlook, en om goede redenen. Het gaat hier niet alleen om een sterk en duurzaam materiaal dat gepaard gaat met vele praktische voordelen. Ook als het gaat om de uiterlijkheden is betonlook voor op de muur een perfecte keuze. Let wel: om werkelijk te genieten van deze voordelen is het belangrijk dat dit materiaal wordt toegepast door een vakman. Voor het aanbod aan betonlook en een zeer vakkundige toepassing bent u bij ons aan het juiste adres

  • Moderne industriële uitstraling
  • Volledig maatwerk mogelijk

De stucadoors van Q-plast denken graag met u mee over de mogelijkheden van betonlook muren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze stucadoors:

075 - 612 2350 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

...of vraag direct een gratis offerte aan


Welke wensen heeft u?

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij hoe we ook aan uw wensen moeten voldoen. Wij leveren niet alleen topkwaliteit in ons werk, ook de service is in uw voordeel. Wij leveren altijd schoon op, zodat u direct kan genieten van het resultaat. Wij rekenen geen voorrijkosten en geven u een vrijblijvende offerte.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl