Betonlook badkamers

Betonlook badkamers van Q-plast - Specialist in Betonstuc

Ook u kunt genieten van een prachtige betonlook in de badkamer. Deze stijl wordt met de dag populairder en om goede redenen. Een ervan is de brede toepasbaarheid. De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Het is een plek waar u tot rust kan komen en even een moment voor uzelf kan hebben. Het is dan ook niet verbazend dat steeds meer mensen de nodige tijd en energie in deze ruimte steken. U heeft dan ook meer dan genoeg keuze aan sanitair, meubels en toebehoren. Maar ook de wanden zijn van groot belang. En dankzij Beton Ciré kunt u genieten van een prachtige badkamer die u ook sterke praktische voordelen geeft. Het enige dat u nodig heeft is de juiste partner die dit voor u realiseert. Die partner zijn wij.

  • Betonlook badkamers
  • Betonlook sanitair

De stucadoors van Q-plast denken graag met u mee over de mogelijkheden van betonlook badkamers. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze stucadoors:

075 - 612 2350 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

...of vraag direct een gratis offerte aan


Wij werken naar uw tevredenheid

Als de expert als het gaat om Beton Ciré bieden wij u niet alleen de beste toepassing van dit materiaal. Ook de keuze in materialen zelf is bij ons gebonden aan hoge kwaliteitseisen. Wij maken gebruik van topmerken als Nova Color, Pandomo en Beal Mortex. Uiteraard nemen we de tijd om samen met u door de mogelijkheden heen te lopen. Uw tevredenheid is ons doel.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stucadoorsbedrijf Q-Plast

Contact

Kampakker 29
1541 TS Koog aan de Zaan
075 - 612 2350
06 - 443 843 38
info@q-plast.nl